La Casa

És una casa típica de poble agrícola que s’ha rehabilitat aprofitant tots els recursos possibles (les bigues de fusta, el terra hidràulic, les teules…) i utilitzant materials nobles com la fusta pels tancaments, el suro pels aïllaments i  la calç per la façana. Els mobles de fusta fets a mà i la decoració, càlida i senzilla, han aconseguit crear un espai amb molt d’encant.

Està destinada a famílies i grups d’amics, amb una capacitat de 8 places + 2 places supletòries. Hi ha la possibilitat de llogar una part de la casa (veure condicions i tarifes).

Distribuïda en tres plantes, disposa de 4 habitacions: 2 amb llit de matrimoni (1,50x2m) i 2 amb llits dobles (90×1,9m).

Hi ha una sala de cuina menjador diàfana i espaiosa, 2 lavabos complets i un lavabo de servei i un pati de llums. També una terrassa exterior amb vistes a la muntanya.

A  la casa no s’accepten animals de companyia i en compliment de la normativa no està permès fumar a l’interior. La casa és troba dins de la població, demanem que respecteu el descans i la tranquil·litat dels veïns.